Wat doet Euroccor

Als bedrijf met 15 jaar ervaring in de Outsourcing sector waarbij we deel uitmaken van de Internationale Mifratel Groep, biedt Euroccor een scala van diensten aan voor zijn Europese cliënten.

De diversiteit in onze diensten, gecombineerd met ons voortdurend streven naar kwaliteit en flеxibiliteit, heeft ons in meerdere opzichten uniek gemaakt. Ons succes is gebaseerd op het investeren in langdurige relaties met onze cliënten en het streven naar een uitstekende klantervaring. Dit is waarom Euroccor’s grootste kracht haar werknemers zijn. We geloven dat het ontdekken van het potentieel dat mensen hebben, het begeleiden van talent en het aanmoedigen van creativiteit, de sleutel zijn tot individuele ontwikkeling en ons succes als bedrijf.

Flexibiliteit is een van onze sterkste punten. Werken voor Euroccor betekent de vrijheid om je sterke punten en passies te ontdekken en te ontwikkelen.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op verschillende gebieden: Klantenservice, Technische Support, Sales, Marketing, Commerciële activiteiten, Administratief en Kwaliteitscontrole.

We hechten veel waarde aan training en ondersteuning. Werknemers van Euroccor spelen een cruciale rol binnen het bedrijf, waar hun functioneren de sleutel is tot ons succes.

Door voor Euroccor te kiezen zal je de passie, het enthousiasme en de ambitie voelen die de drijfveer zijn van onze mensen, waarbij het bedrijf echt aanvoelt als ‘Één grote familie´.

Euroccor leidt je op
Daarom  hechten we veel belang aan een goede opleiding en begeleiding. Als Euroccor medewerker ben je immers het kloppend hart van ons bedrijf! Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot ons succes.  Jou opleiden betekent voor ons investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.  Zo halen we het beste uit elke medewerker waardoor je elke ochtend met plezier aan de slag gaat.

Klik hier
Wat regelt Euroccor voor je?
Precies om wie we zijn bieden we meer dan een marktconform salaris met prestatiegerichte bonussen.  Euroccor zorgt ervoor dat hun mensen zonder stress aan de slag kunnen. Wij regelen een extra privé gezondheidsverzekering, HR-begeleiding voor, tijdens en na jouw aankomst, vliegtuigticket, persoonlijke ophaling aan de luchthaven, hotelovernachting voor de eerste dagen, begeleiding in het vinden van een geschikte woning, verzorgen van jouw SSN-nummer, openen van een bankrekening en meer.

Onze gezellige events versterken onze teams en geven telkens nieuwe impulsen om onze grenzen te verleggen.

Bekijk onze Facebook pagina om de sfeer van Euroccor te proeven!

Ontdek Sofia in Bulgarije:

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert