Wat doet Euroccor

Het internet, digitalisering en globale concurrentie zijn de spillen van onze moderne maatschappij. Klanten zijn goed geïnformeerd en kunnen kiezen uit een overweldigend aanbod kwaliteitsvolle producten en diensten in alle prijscategorieën. En dat beseffen onze klanten maar al te goed. Zij vinden het normaal dat bedrijven meer doen dan gewoon 'zorg dragen': ze verwachten uitmuntendheid.  Bij Euroccor staat elk nummer voor een klant.  Wij beantwoorden niet alleen een oproep, mail of chat.  Bij ons ligt de focus op het onderhouden van onze klantenrelatie met de nodige zorg en kwaliteit.

Euroccor leidt je op
Daarom  hechten we veel belang aan een goede opleiding en begeleiding. Als Euroccor medewerker ben je immers het kloppend hart van ons bedrijf! Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot ons succes.  Jou opleiden betekent voor ons investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.  Zo halen we het beste uit elke medewerker waardoor je elke ochtend met plezier aan de slag gaat.

Klik hier
Wat regelt Euroccor voor je?
Precies om wie we zijn bieden we meer dan een marktconform salaris met prestatiegerichte bonussen.  Euroccor zorgt ervoor dat hun mensen zonder stress aan de slag kunnen. Wij regelen een extra privé gezondheidsverzekering, HR-begeleiding voor, tijdens en na jouw aankomst, vliegtuigticket, persoonlijke ophaling aan de luchthaven, hotelovernachting voor de eerste dagen, begeleiding in het vinden van een geschikte woning, verzorgen van jouw SSN-nummer, openen van een bankrekening en meer.

Onze gezellige events versterken onze teams en geven telkens nieuwe impulsen om onze grenzen te verleggen.

Bekijk onze Facebook pagina om de sfeer van Euroccor te proeven!


Ontdek Sofia in Bulgarije:

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert